Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο Εμανά και Λασέν



Τις περιπτώσεις του Καμερουνέζου Ασίλ Εμανά της Μπέτις και του Αλγερινού Μεντί Λασέν της Ρασίνγκ Σανταντέρ εξετάζει τις τελευταίες ώρες η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Ο διεθνής Καμερουνέζος της Μπέτις φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, μεγάλη αντοχή και πολυσύνθετο ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στα θετικά της περίπτωσης του Εμανά επίσης, είναι ότι η Μπέτις δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και θεωρείται δεδομένο ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Στον Ολυμπιακό ο Καμερουνέζος μέσος έχει προταθεί με τη μορφή συνιδιοκτησίας, η οποία θα κοστίσει στους Πειραιώτες, αν τελικά προχωρήσουν στην απόκτηση του, περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.
Στο «μικροσκόπιο» και ο Λασέν


Παράλληλα, εκτός από την περίπτωση Εμανά ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τον Αλγερινό μέσο της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μεντί Λασέν, ο οποίος αρέσει αρκετά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρόκειται για ένα καλό «εργαλείο» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Αλαβές αρχικά και ακολούθως της Σανταντέρ.
Ο 26χρονος Αλγερινός έχει γεννηθεί στο Παρίσι, διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, είναι 10 φορές διεθνής και κοστολογείται στα 2εκατομμύρια ευρώ.
«Σφήνα» Μπλάκμπερν για Βενκέρ
Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα του βρετανικού Skysports έκανε λόγο για «σφήνα» της Μπλάκμπερν στην υπόθεση του Γουίλιαμ Βενκέρ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η Μπλάκμπερν έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την αγορά του νεαρού μέσου στη Ναντ.
πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...