Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ουζουνίδης: Ο Ηρακλής μπορεί μια καλή χρονιά

Hércules - CartagenaImage by sanatox via FlickrΑισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις που έκανε για τη νέα του ομάδα, κατά την επίσημη παρουσίαση του. Τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Τον Ουζουνίδη παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Τάκης. Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, δήλωσε: «Δεν θεωρώ πρόκληση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή και αυτό γιατί έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μια καλή χρονιά. Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά από το ρόστερ, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στις προπονήσεις. Ο Ηρακλή θα είναι έτοιμος και ελπίζω και πλήρης στην πρεμιέρα».

Ο Γιάννης Τάκης σχολίασε πως «η κατάσταση στα οικονομικά είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει πρόβλημα με το μεταγραφικό μπάτζετ. Τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων θα καλυφθούν σε βάθος χρόνου. Ζητάω ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός αιμοδότης του Ηρακλή».

Στα αγωνιστικά, δύο προπονήσεις έγιναν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, το πρωί και στην τακτική, το απόγευμα. Ο Mάρα είναι ολοένα και καλύτερα, ακολουθεί μέρη της προπόνησης, πέρα από το ατομικό πρόγραμμά του και από Δευτέρα αναμένεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς. Ο Ηλιάδης συνέχισε με θεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

Η ομάδα θα προπονηθεί το Σάββατο 14/08, στις 08:30, στην Μίκρα και κατόπιν θα είναι ελεύθερη, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 16/08, οπότε και θα επανέλθει στις προπονήσεις προετοιμασίας (19:00).

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, κ. Μανώλης Χασεκίδης, ανέλαβε προπονητής στο Τμήμα Bambini (2004-2005) της "κυανόλευκης" Ακαδημίας, καλύπτοντας το κενό, που άφησε η προώθηση του κ. Φούντα στη θέση του συνεργάτη του κ. Μαυρίδη στο τεχνικό επιτελείο της Γ΄ Ομάδας.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...