Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άλλαξαν χέρια οι μετοχές και «έκλεισε» ο Λεμονής στον Πανιώνιο

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η μεταβίβαση των μετοχών του Κωνσταντίνου Τσακίρης προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και πλέον ο τελευταίος αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Την ίδια ώρα, οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα με τη σειρά, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ερασιτέχνης πλέον γίνεται το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα 10/12/2010, η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας.

Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση».

Επέστρεψε ο Λεμονής

Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ήταν ο Νο1 στόχος της νέας διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, συμφώνησε με τη διοίκηση και επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη μετά από 2 χρόνια!

Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου, το Σάββατο θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και την Κυριακή αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανιωνίου στις Σέρρες χωρίς να είναι ακόμη βέβαια εάν θα κάτσει στον πάγκο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...