Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η καυτή σύζυγος του νέου παίκτη της ΑΕΚ (;) Dino Drpic (video)

«Ο Ντίνο Ντρπιτς μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Ακόμα και στην Μπάγερν Μονάχου» έλεγε ο μάνατζερ της Καρλσρούης, όταν προσπαθούσε να πωλήσει έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.

Φτάσαμε, βλέπετε, στο χειμώνα του 2010 και ο 29χρονος Κροάτης αναζητά πλέον νέο σταθμό καριέρας στην ΑΕΚ, επειδή απ' τις 21 Απριλίου 2010, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την Καρλσρούη, ουδείς σύλλογος τον ενέταξε στο δυναμικό του. Και μαζί με τον Κροάτη έρχεται και η "καυτή " σύζυγός του...

Τι συνέβη λοιπόν; «Ξενέρωσε. Πρώτα με την Καρλσρούη, μετά με το ποδόσφαιρο και μετά με τον εαυτό του. Δεν είχε όρεξη. Ηθελε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ο Σλάβεν Μπίλιτς τον είχε στα υπόψη, αλλά ο αποκλεισμός της Κροατίας τού αφαίρεσε κάθε κίνητρο. Προφανώς και χρειάζεται κάποιος και κάτι να του δώσει κίνητρο» μας είπε ο Πέτερ Πούτσινγκ, δημοσιογράφος (και συγγραφέας) σε εφημερίδα της Καρλσρούης.

Εντός ενός έτους ο ποδοσφαιριστής, που έπειτα από τέσσερα πρωταθλήματα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία αποκτήθηκε δανεικός το χειμώνα του 2009 απ' την Καρλσρούη, έφτασε απ' το ζενίθ στο ναδίρ. Η πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος τον υποδέχτηκε ως σούπερ σταρ.Η παρουσίασή του γινόταν με κείμενα που τον περιέγραφαν ως «άριστο στις τοποθετήσεις, αποφασιστικό στις διεκδικήσεις, σίγουρο με την μπάλα στα πόδια, αλλά όχι ιδιαίτερα γρήγορο». Μέσα έπεσαν. Απλά το τελευταίο αποδείχτηκε μεγάλο πρόβλημα στην Μπουντεσλίγκα. Με κινητικούς επιθετικούς είχε τεράστιους μπελάδες.

Η Καρλσρούη πλήρωσε 900.000 ευρώ στις 3 Φεβρουαρίου 2009 και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή απ' την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μέσα σε ένα μήνα είχε πειστεί για τις ικανότητές του, αλλά ο υποβιβασμός της στο τέλος της σεζόν την ανάγκασε να αναζητήσει αγοραστή για τον Κροάτη (και για τον τερματοφύλακα Μάρκους Μίλερ), που αμείβονταν με πολλά χρήματα (1,3 εκατ. ευρώ μικτά, 750.000 ευρώ καθαρά) για τα δεδομένα της δεύτερης κατηγορίας.

Αγοραστής δεν βρέθηκε, η απόδοσή του στα 17 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία ήταν επιεικώς κακή, το χειμώνα ήρθε και τραυματισμός στο γόνατο, που τον άφησε ένα μήνα έξω, και πάπαλα. Ουδέποτε «επέστρεψε». Ελεύθερο πουλί απ' τον περασμένο Απρίλιο, με λιγότερες προσωπικές απαιτήσεις απολαβών, ενδεχομένως ένεκα των φημών που τον θέλουν να χρωστάει αρκετά χρήματα στην Εφορία στην Κροατία, αναζητά νέα αρχή τώρα στη χώρα μας. Και κάποιον να του δώσει κίνητρο.

Τον πιστεύουν πολύ
Στην ΑΕΚ θεωρούν πως έχουν κάνει διάνα με την περίπτωση του Ντρπιτς, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας που μπορεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, όπου «πονά» (μεταξύ άλλων θέσεων) η ομάδα. «Είναι παικταράς και θα δείτε πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα» υποστήριζε πηγή της «Γράμμου». Οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν στο σημαντικό βιογραφικό του 29χρονου Κροάτη.

Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως η περίπτωση Ντρπιτς απασχόλησε και το καλοκαίρι την ΑΕΚ (κατά κάποιες πληροφορίες και τον Ολυμπιακό), αλλά το υψηλό κασέ του έκανε την υπόθεση απαγορευτική. Πλέον, οι απαιτήσεις του Κροάτη είναι σαφώς πιο μικρές -κάποιες πηγές έκαναν λόγο για 150.000 ευρώ ως το φινάλε της σεζόν- κάτι που τον κάνει βατή προοπτική για την Ενωση.

Δείτε εδώ την καυτή σύζυγο του νέου παίκτη της ΑΕΚ (;) Dino Drpic  σε ένα καταπληκτικό video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...