Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Φουντώνει η μάχη του Ολυμπιακού με τον Γκαλέτι

UEFA Champions League - Werder vs. OlympiacosImage by n.macca via FlickrΗ μάχη ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεκίνησε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, όπου έγινε και η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου με τον αργεντινό άσο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Γκαλέτι φάνηκε πως αξιώνει ένα ποσό ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο δικηγόρος του κατηγόρησε τους πειραιώτες, καθώς όπως είπε:
«Ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει αυτά που οφείλει στον Γκαλέτι και αποκρύπτει το γεγονός ότι ο Λουτσιάνο δεν μπορεί πια να αγωνιστεί λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσιάζε».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Γκαγκάτσης, προσκόμισε στην επιτροπή γνωμάτευση της υγειονομικής υπηρεσίας της Superleague σύμφωνα με την οποία ο Γκαλέτι δεν μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του λόγω προβλήματος υγείας.

Η επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε 10 ημέρες άδεια τόσο στην πλευρά του Ολυμπιακού όσο και σε αυτή του Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους
tovima.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...