Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Υποτονική υποδοχή στο βροχερό Μόναχο των θριαμβευτών του Γουέμπλεϊ


Υποτονική ήταν η υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου την Κυριακή το απόγευμα στη βροχερή βαυαρική πρωτεύουσα μολονότι δεν είχαν περάσει ούτε 24 ωρες από τον θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ.

Ενα ερυθρόλευκο κασκόλ ήταν βαμμένο πάνω από το κόκπιτ του τζάμπο που μετέφερε τους πρωταθλητές στο Μόναχο και η λέξη «συγχαρητήρια» ήταν εμφανής πάνω στο αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε με καθυστέρηση.

Ο απερχόμενος προπονητής Γιουπ Χάινκες και ο αρχηγός Φίλιπ Λαμ κατέβηκαν πρώτοι τα σκαλιά με το τρόπαιο στα χέρια και ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Μπάγερν. Γρήγορα επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ομάδας.

Αλλωστε τους περίμεναν μόνο κάποιοι λιγοστοί εργαζόμενοι του αεροδρομίου για να τους υποδεχτούν στο κόκκινο χαλί που είχε τοποθετηθεί σε μια απομακρυσμένη πίστα.

Η Μπάγερν Μονάχου ήδη πρωταθλήτρια Γερμανίας και – από το Σάββατο – κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει να παίξει το προσεχές Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου και ο στόχος ενός ανεπανάληπτου «τρεμπλ» οδήγησε τον προπονητή και τους παίκτες στο να πάρουν την απόφαση να μη γίνουν εκδηλώσεις και τελετές για τον θρίαμβο επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λονδίνο. Η Μπάγερν θα παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με τη Στουτγκάρδη για το Κύπελλο Γερμανίας, στο τελευταίο ματς του Χάινκες στον πάγκο.

Τη νύχτα πάντως, περίπου 150.000 οπαδοί της Μπάγερν πανηγύρισαν στους δρόμους του Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...