Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Συσκέψεις και αποφάσεις στον Ολυμπιακό

Καθοριστικές επαφές θα υπάρξουν εντός των προσεχών ημερών στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή ώστε να μπει στην τελική ευθεία από τις αρχές Ιουνίου η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ομάδα της περιόδου 2013-14.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μίτσελ και οι άμεσοι συνεργάτες τους (Βρέντζος, Λορένθο) θα βάλουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι για αποχωρήσεις και μεταγραφές, με το άμεσο πλάνο να περιλαμβάνει:

- Αποφάσεις για το αν θα μείνουν ή όχι οι Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Πίνο.

- Συναντήσεις με ατζέντηδες με τους οποίους συνεργάζεται η ΠΑΕ προκειμένου να εξεταστούν οι προτάσεις τους για παίκτες.

- Τα αποτελέσματα των έως τώρα επαφών του Μίτσελ για παίκτες στην Ισπανία, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να παρακολουθεί σήμερα το ματς της Χετάφε με την Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη.

- Οι εκθέσεις του Λορένθο για παίκτες που έχουν εντοπιστεί στο σκάουτινγκ. Παρεμπιπτόντως υπήρξε δημοσίευμα για νέο ταξίδι του στην Κύπρο για τον Ντόσα Τζούνιορ.

- Ξεκαθάρισμα για το αν θα υπάρξει τελικά κίνηση συνεργασίας με τεχνικό διευθυντή, καθώς υπήρξε νέα φημολογία για τον Καρεμπέ.

Σύμφωνα με τελευταία μεταγραφικά δημοσιεύματα:

Στη Βενεζουέλα γράφουν ότι ο Μίτσελ έχει μιλήσει για τον φορ της Χετάφε, τον Μικού.

Για γκολκίπερ «παίζουν» ξανά τα ονόματα των Ασένχο της Ατλέτικο, Αλβάρεζ της Εσπανιόλ και Οτσόα της Αζαξιό.

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σχετικά με την πρόταση που έχει δεχτεί για τον Μισίμοβιτς, αλλα και για την περιπτωση του Τζοναθαν Ντος Σαντος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...