Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μάχη για το "σεντόνι" στην Τούμπα

Το ματς της χρονιάς δίνουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στην Τούμπα (18:15, NS2) με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το εισιτήριο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ με το "μαξιλαράκι" των τριών βαθμών που έχει από τον Ατρόμητο θέλει τη νίκη, η οποία αν συνδυαστεί με ήττα ή ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη με τον Αστέρα, θα εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γλύκος ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Κατσουράνη με τον Κουμάλο, τον Αποστολόπουλο δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Οι Φωτάκης και Λόρενς θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, έχοντας στα πλάγια τους Ολίσε και Ρομπέρ, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Κάτσικας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιος, Βούκιτς, Καμαρά, Γεωργιάδης και Σταφυλίδης.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι μπήκε για τα καλά στο κόλπο για το Champions League.

Ο Γιώργος Παράσχος θα παίξει στην Τούμπα με 4-2-3-1. Ο Ράντμαν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του με την άμυνά του να αποτελείται από τους Φυτανίδη και Λαζαρίδη στο κέντρο, τον Νάστο αριστερά και τον Σκόνδρα δεξιά. Στα χαφ ο Δημούτσος επιστρέφει δίπλα στον Ιγκλέσιας και πιο μπροστά η τριάδα θα αποτελείται από τους Σουμπίνιο, Μπρίτο, Καραγκούνη με τον Ναπολεόνι σε ρόλο σέντερ φορ.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Μανόλο, Ουντότζι, Καλλέργης, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος, Κούτσι και Γκαρσία.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...