Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλαφούζο μετά την αγορά του προπονητικού κέντρου

Θετικά είναι τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού σε διάφορα φόρουμ των Πρασίνων για την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να αγοράσει το προπονητικό κέντρο Απήλιον για λογαριασμό της ΠΑΕ. 

Είναι γεγονός πως παρά τα παράπονα που υπάρχουν για την πρώτη χρονιά προεδρίας του κυρίως γιατί η ομάδα αγωνιστικά έκανε πολύ κακό πρωτάθλημα, κατάφερε να γυρίσει το κλίμα υπέρ του στις τάξεις των οπαδών με δεδομένο ότι θα μείνει περιουσιακό στοιχείο στο σύλλογο. Η συμφωνία για την αγορά από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη θεωρείται δεδομένη και το ποσό (περίπου 8 εκατ. ευρώ+2,5 εκατ.) θα δοθεί σε βάθος δεκαετίας. Μάλιστα, θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθούν τα μηχανήματα από την Παιανία στο Απήλιον (Κορωπί) τον Ιούλιο.

Το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις είναι χειρότερες από ό,τι στην Παιανία δεν προβληματίζει την διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς για αυτό το λόγο αγοράστηκαν και τα περίπου 50 στρέμματα εκεί, που θα κοστίσουν άλλα 2,5 εκατ. ώστε να φτιαχτεί ό,τι χρειάζεται για όλα τα τμήματα της ομάδας του τριφυλλιού.

* Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν παρών στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος πήγε στην Τρίπολη και είδε το άλλο ματς των πλέϊ-οφ Αστέρας- ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...