Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

A1: Τζάμπολ στους ημιτελικούς

Ανοίγει η αυλαία στα ημιτελικά των playoffs της Α1, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει εντός έδρας το Ρέθυμνο.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ικάρου Καλλιθέας στον προηγούμενο γύρο και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Άρη, ωστόσο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν αντιμετωπίζει κάποια σημαντική απουσία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή των «πρασίνων». Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε, βέβαια, κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αναμένεται όμως να αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Εκτός από τον Πανιώνιο, την υπέρβαση θα ψάξει και το Ρέθυμνο, που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Το σύνολο του Θανάση Γιαπλέ πήρε σπουδαία πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον θέλει να πραγματοποιήσει νέες θετικές εμφανίσεις κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους, σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, και φυσικά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς της Α1. Μοναδικό πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν αγωνιστεί στο πρώτο ματς της σειράς, αντίθετα με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, που επιστρέφει στη δράση.

Αναλυτικά:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ PLAYOFFS

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 29/5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18:15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20:00

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 31/5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 20:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 18:15

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 3/6
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

Τετάρτη 5/6
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ*

Σάββατο 8/6
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18:15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20:00

* εφ' όσον χρειαστεί
** η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...