Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παίκτες για όλα τα γούστα στη λίστα του Ολυμπιακού

Ποδοσφαιριστή-μαγνήτη φαίνεται ότι αναζητάει ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του για τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης που θα παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν-Ντόρτμουντ το Σάββατο στο Γουέμπλεϊ ρίχνει λοξές ματιές σε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλωστε είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Στην ερυθρόλευκη λίστα φέρεται να είναι ο 32χρονος ρώσος επιθετικός Αντρέι Αρσάβιν ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αρσεναλ, ο τσέχος μέσος Τόμας Ροσίτσκι(Αρσεναλ)και ο ισραηλινός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Γιόσου Μπεναγιούν.
Από την πλευρά του ο Μίτσελ αναζητάει λύση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής από την Ιβηρική Χερσόνησο. Στην ούτως ή άλλως μεγάλη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 33χρονος επιτελικός μέσος Πάμπλο Αϊμάρ της Μπενφίκα, ο οποίος είχε προταθεί και την πέρυσι στους Ερυθρόλευκους. Εμπόδιο αποτελεί το υψηλό συμβόλαιο που θέλει ο αργεντινός μπαλαντέρ.

Πιο οικονομική λύση είναι ο Πέδρο Μοσκέρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί αξιόπιστη λύση τον Μοσκέρα της Ρεάλ. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται στη «βασίλισσα» και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του υπό μορφή δανεισμού στη Χετάφε. Ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ, Αλμπέρτο Τορίλ ανακοίνωσε ότι ο Μοσκέρα είναι ένας από τους 15 παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Οι Ισπανοί έχουν αποκαλύψει ότι ο Μίτσελ έχει έρθει σε επαφή με τον Μοσκέρα με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια στη Χετάφε. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε παίξει σε 21 ματς με τον ισπανό τεχνικό στον πάγκο.

Το συμβόλαιό του στη Ρεάλ λήγει του χρόνου και μόνο η Εσπανιόλ έχει δείξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα για την απόκτηση του. Από την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει τον Ρούμπεν Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης και τους νεαρούς Γιαννιώτα(Αρη), Μάνταλο(Ξάνθης), Κοροβέση(ΠΑΣ Γιάννινα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...