Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αμετανόητη για το ρατσιστικό tweet η Παπαχρήστου: «Ο Κασιδιάρης προκλήθηκε από την Κανέλλη»

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι νέες προκλητικές δηλώσεις της Βούλας Παπαχρήστου, της ελληνίδας πρωταθλήτριας του στίβου που πέρυσι το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου της στο twitter. 

Στο περιθώριο της συμμετοχής της στο Γκαλά Στίβου της Φιλοθέης - μια επιστροφή που χαιρετίστηκε ως «μεγάλη» από τον αθλητικό Τύπο - η Παπαχρήστου εμφανίστηκε αμετανόητη για το επίμαχο tweet, επανέλαβε ότι έκανε «πλάκα» – λέγοντας μάλιστα ότι δεν τους είπε «μαύρους», αλλά Αφρικανούς –, τόνισε ότι ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, με τον οποίο έχει φιλική σχέση, «εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη» και προσέθεσε για το περιβόητο επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη, ότι οποιαδήποτε γυναίκα προκαλεί έναν άνδρα πρέπει να είναι και έτοιμη για την απάντηση!

Εναν χρόνο μετά την τιμωρία της από την ΕΟΕ η Παπαχρήστου εμφανίστηκε βέβαιη ότι ο Κασιδιάρης εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη και τα περνάει μέσα στη Βουλή, αλλά όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Star αν θεωρεί πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής περνάει κάποιες στιγμές τα όρια η απάντησή της ήταν: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω».

Οσο για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη στην επεισοδιακή εκπομπή του ΑΝΤ1 πέρυσι το καλοκαίρι, η Παπαχρήστου απάντησε: «Θυμάμαι ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος». Και όταν ρωτήθηκε πώς εκείνη θα αντιδρούσε αν τη χαστούκιζε ένας άνδρας η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, είπε: «Νομίζω ότι αν ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε. Αλλά νομίζω ότι όταν προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...