Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ενδιαφέρον για τον Πάουλο Μασάντο από ιταλικές ομάδες - ΟΛΑ τα ΝΕΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στο καμπιονάτο ψάχνεται ο μάνατζερ του Πάουλο Μασάντο, Λιονέλ Ντα Σίλβα. Ο εκπρόσωπος του πορτογάλου μέσου του Ολυμπιακού διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπολόνια για τον πελάτη του και υποστήριξε ότι δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ιταλικό σύλλογο.

Ο Λιονέλ Ντα Σίλβα σε δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb τόνισε:«Δεν έχουμε καμία επαφή με άλλη ομάδα. Ο Πάουλο έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2015, όμως όλα είναι πιθανά. Τον Ιανουάριο είχαμε πρόταση από τη Ρωσία, αλλά προτιμήσαμε να αρνηθούμε. Τώρα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει πιθανότητα ο Μασάντο να παίξει στη Serie A που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Επιβεβαιώνω ότι αρκετές ιταλικές ομάδες τον παρακολούθησαν στη διάρκεια της σεζόν, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πούμε περισσότερα».

Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για την πώληση του Μασάντο. Η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ δεν θα πει όχι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του σε άλλη ομάδα με βασική προϋπόθεση να γίνει συμφέρουσα πρόταση. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει τον πορτογάλο μέσο από την Τουλούζ έναντι του ποσού των 2, 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2012. Ωστόσο ο 27χρονος μέσος δεν έπεισε για την αξία του την εφετινή σεζόν και μάλιστα έγινε το κόκκινο πανί για οργανωμένους οπαδούς καθώς αποδοκιμάστηκε στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο φορ του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου αγωνιζόμενος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε την 11η θέση στο πίνακα των σκόρερ(μαζί με 9 ποδοσφαιριστές) σημειώνοντας τέσσερα γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου που οδήγησε στη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μήτρογλου σκοράρισε (εντός-εκτός) στα ματς με Αρσεναλ, Μονπελιέ ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Πρώτος σκόρερ τη διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) με 12 γκολ, δεύτερος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ(10 γκολ), ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Τόμας Μίλερ(Μπάγερν), Λιονέλ Μέσι(Μπαρτσελόνα), Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ) οι οποίοι σημείωσαν από 8 γκολ.Ο επόμενος Έλληνας σκόρερ ήταν ο Γιώργος Σαμαράς της Σέλτικ με 3 γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν από ένα γκολ, οι Τζαμέλ Αμπντούν, Βασίλης Τοροσίδης, Λεάντρο Γκρέκο, Πάουλο Μασάντο και Γιάννης Μανιάτης.

Οι Βασίλης Καραγκούνης, Μανώλης Σιώπης και Νίκος Ιωαννίδης κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Νέων που θα συμμετάσχει στην elite round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πολωνίας. Οι τρεις Ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Κ-20 , ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο NextGen Series(Τσάμπιονς Λιγκ Νέων), καθώς έφθασε στην προημιτελική φάση.

Γενέθλια έχει την Δευτέρα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης(γεννήθηκε στις 27 Μαϊου του 1939 στην Αθήνα)και ο παλαίμαχος επιθετικός των Ερυθρολεύκων Αλέξης Αλεξανδρής αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Κόκκαλη ο οποίος επί 17 χρόνια βρισκόταν στο προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού. Ο Αλεξανδρής ανέβασε στον προσωπικό του λογαρισμό στο facebooK:«Χρόνια σου πολλά ρε προεδράδρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες την ευκαιρία να ζήσω στη ζωή μου».

Ο πρώην διεθνής επιθετικός πανηγύρισε την κατάκτηση επτά σερί τίτλων στον Ολυμπιακό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...