Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 87-72

Το Ρέθυμνο προέβαλε μεγαλύτερη αντίσταση από ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 87-72.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με αυτόν τον τρόπο αξιοποίησαν στο έπακρο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι μπροστά με 2-0 και πλέον χρειάζονται ακόμα μία νίκη, την οποία και να αναζητήσουν την Δευτέρα (3/06) στην Κρήτη για να πάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τους Νέστορα Κόμματο Ούρος Ντούβνιακ κατάφεραν να μην επιτρέψουν στους γηπεδούχους να αποσπαστούν, όπως είχε γίνει στο πρώτο παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες στο 60-53, με τον Ολυμπιακό σε 6 λεπτά στην τέταρτη περίοδο να ανεβάζει την απόδοση του και να φτάνει εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ήταν αμφίβολος (χτύπησε στο μετατάρσιο στο δεξί πόδι) δεν ήταν στη δωδεκάδα των Πειραιωτών, ώστε να ξεκουραστεί, ενώ ο Έισι Λο βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κατσίβελης επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Για τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου έκαναν καλό ματς. Από το Ρέθυμνο ο Ούρος Ντούβνιακ μαζί με τον Νέστορα Κόμματο ήταν οι δύο παίκτες που δημιούργησαν τα περισσότερα προβλήματα στους "ερυθρόλευκους".

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 40-36, 60-53, 87-72.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Άντιτς 10(2), Σπανούλης 11(2), Σερμαντίνι, Σλούκας 5(1), Πάουελ 5, Γκετσεβίτσιους 8(2), Πρίντεζης 15(1), Παπανικολάου 19(1), Γεωργάκης, Κατσίβελης 6.

Ρέθυμνο (Γιαπλές): Χορν 13(1), Καλλινικίδης, Προύιτ 3(1), Αγγελόπουλος 6(2), Τσόχλας 2, Ντούβνιακ 21(5), Κόμματος 12, Κάρτερ 3, Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 12.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...