Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Να «σκουπίσουν» τη σειρά θέλουν οι «αιώνιοι»

Να κάνουν το 2-0 επί των Ίκαρου Καλλιθέας και Απόλλωνα Πάτρας και να προκριθούν στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 θα επιδιώξουν σήμερα οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός...

Μετά τις άνετες νίκες που πέτυχαν την περασμένη Τετάστη στο πλαίσιο των πρώτων προημιτελικών, οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες θέλουν να «σκουπίσουν» από σήμερα τη σειρά, έτσι ώστε να μην χρειαστούν και τρίτοι αγώνες την Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 17:00 (ΕΤ1) τον Ίκαρο στην Καλλιθέα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, αν και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί στη Γλυφάδα. Απών, όπως και στο πρώτο ματς από τους «πράσινους» θα είναι ο τραυματίας, Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ όπως έγινε και προχθές, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους νεοαπκτηθέντες, Αρ Τι Γκουΐν και Ραμέλ Κάρι. Οι γηπεδούχοι, που ανακοίνωσαν πως δεν θα δώσουν εισιτήρια στους «πράσινους», θα παίξουν και πάλι χωρίς τον Αλέξη Κυρίτση.

Στις 20:00 (ΕΤ1) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ήταν καλοί στο ΣΕΦ την περασμνένη Τετάρτη θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να πάρουν μία άνετη νίκη που θα τους στείλει στα ημιτελικά, όπου περιμένει το Ρέθυμνο.

Οι Αχαιοί, που διέθεσαν όλα τα εισιτήρια στο κλειστό της Περιβόλας, στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και-γιατί όχι;-την πρώτη τους νίκη επί των «ερυθρόλευκων» μετά το 78-77 του 1997 στον ίδιο γύρο των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...