Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Την πόρτα της εξόδου έδειξε στον Μήτρογλου ο Βαλβέρδε

Πονοκέφαλος Ιμπαγάσα για τον Βαλβερδε
Αμφίβολος ο Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση ο Άριελ Ιμπαγάσα. Παρ’ όλα αυτά είναι στην αποστολή και ενδεχομένως να προλάβει να αγωνιστεί. Εκτός έμεινε ο Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο Μήτρογλου, που δεν υπολογίζεται.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Αργεντινό μέσο των «ερυθρολεύκων» κάνουν λόγο για ένα μικρό πρόβλημα στο δεξιό δικέφαλο του ποδιού του. Η κατάσταση του θα επανακτιμηθεί την Κυριακή και αν είναι καλύτερα θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Άλλωστε, είναι στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Ραούλ Μπράβο που κρίθηκε ανέτοιμος, ο τραυματίας Ριέρα, ο τιμωρημένος Α. Παπαδόπουλος, αλλά και ο Μήτρογλου. Η 18άδα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Σε ότι αφορά τον Μήτρογλου, ο νεαρός επιθετικός είχε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό να του λέει ότι δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του (πιθανότατα ως δανεικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...