Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Χιμένεθ: «Με Γκούντγιονσεν αλλάζουν τα δεδομένα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε πριν πετάξει η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία, για τις μεταγραφές, αλλά και για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, τονίζοντας ότι η πιθανή απόκτησή του αλλάζει τα δεδομένα της ομάδας. Με 29 παίκτες ταξίδεψε στην Σλοβενία.

«Αν γίνει αυτή η μεταγραφή, θα είναι πράγματι διαφορετική. Σίγουρα, ανήκει στις μεταγραφές αυτές για τις οποίες λέμε τη λέξη «σταρ». Σίγουρα, αν αποκτηθεί, θα βοηθήσει, ωστόσο, θα είναι ένας ακόμη παίκτης της ομάδας και τίποτα περισσότερα. Αν έρθει θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά αν δεν έρθει, δεν τρέχει και τίποτα», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε και για τη νέα ΑΕΚ. «Κάναμε μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αν έφυγαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, πιστεύουμε στιους εαυτούς μας, γνωρίζω όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Ελλάδα και ΑΕΚ. Πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες που έχει η ΑΕΚ. Δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας δεδομένου ότι τα οικονομικά είναι περιορισμένα.

Εχουμε ποδοσφαιριστές με ταλέντο, είμαστε πεπεισμένοι ότι με δουλειά, ταπεινότητα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε πει ότι η ιστορία γράφεται από τους γενναίους και όχι από τους δειλούς».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. «Θέλω να ευχαριστήσω τη δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση με τις λίγες δυνατότητες που έχουμε κάναμε μία καλή ομάδα. Θα ήθελα να δω τον κόσμο πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ, να βγάλουν ένα εισιτήριο, να στηρίξουν την ομάδα και όχι μόνο στο δρόμο, όπου έχουμε συνέχεια συμπαράσταση».

Οσον αφορά τα παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει η ΑΕΚ, ο Χιμένεθ τόνισε: «Δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια αυτά που με ενδιαφέρουν πρώτα, προέχει η φυσική κατάσταση και δεν θα μπω στη διαδικασία να κερδίσω ένα φιλικό. Αυτό που με ενδιαφέρει να προοδεύουμε ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών».

Με 29 παίκτες στην Σλοβενία

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 29 παίκτες, στην οποία δεν βρίσκεται ο Ντιόπ, που εξασφάλισε άδεια μέχρι την Τετάρτη. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Ανδρέας Δωριάδης, ο 16χρονος (20/5/1995) τερματοφύλακας της ομάδας Νέων, που θα συμπληρώσει την 4άδα των γκολκίπερ.

Αναλυτικά οι 29 παίκτες που θα ταξιδέψουν σήμερα είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δωριάδης, Αγκιρίμπα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Δέλλας, Εγγλέζου, Κάλα, Καράμπελας, Κάρλος, Κατσέτης, Καφές, Κλωναρίδης, Κοντοές, Λαγός, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς, Μπέλεκ, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Σιαλμάς, Τσουκαλάς και Χέλγκασον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...