Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο Λάρισα και Ηρακλής

LARISSA ΛΑΡΙΣΑ logoImage via WikipediaΝα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ώστε να προσβάλουν την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα αποφάσισαν οι άνθρωποι της Λάρισας. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Ηρακλής.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι έτοιμη να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς δεν μπορεί να περιμένει άλλο το σκεπτικό της απόφασης για Καβάλα και Βόλο.

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα σε αφαίρεση βαθμών είναι κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Έτσι μετά τις δηλώσεις Κυβερνητικών στελεχών ήρθε και η αντίδραση της ΑΕΛ, που όπως όλα δείχνουν θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Οι βυσσινί ΠΑΕ λοιπόν θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με σκοπό την ανατροπή της απόφασης, η οποία, σύμφωνα με τους βυσσινί, δεν στηρίζεται πουθενά.

Οι δυο ομάδες αρχικά παραπέμφθηκαν για δωροδοκία και στοιχηματισμό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα βάσει του άρθρου 21, το οποίο προβλέπει υποβιβασμό.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή έκρινε πως οι δυο ομάδες δεν έχουν ευθύνη για την πράξη του κ. Μπέου και του Κ. Ψωμιάδη, αλλάζοντας την ποινή σε απλά αφαίρεση βαθμών βάσει του άρθρου 5.

Είναι άγνωστο ακόμα που θα πατήσουν οι βυσσινί, όμως το γεγονός πως και ο Ηρακλής προσφεύγει στον ίδιο θεσμό ίσως μπλοκάρει ακόμα και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην Αθήνα ο Ανδρέας Παντελή

Στην Αθήνα θα βρεθεί άλλωστε, την Τρίτη ο Ανδρέας Παντελή με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Επαφές με παίκτες κάνει ο Κύπριος επιχειρηματίας.

Η κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Ηρακλή έφτασε, καθώς όπως είχαν ανακοινώσει και επίσημα από την ΠΑΕ οι άνθρωποι της ομάδας θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια έτσι ώστε ο Γηραιός να αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία.

Βέβαια αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αφού οι δικαστικές αποφάσεις θα καθυστερήσουν να βγουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για το CAS.

Ο Ανδρέας Παντελή θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη με σκοπό να μιλήσει με τους νομικούς της ΠΑΕ και δικούς του ανθρώπους και να αποφασίσουν από κοινού ποιον δρόμο θα επιλέξουν.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια όπως και το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα κινηθούν ακριβώς στον Γηραιό.

Μέσα σε όλα έχουμε και τα μεταγραφικά που τρέχουν με τον Κύπριο επιχειρηματία να κάνει προσπάθεια να κλείσει επιθετικό (Πόποβιτς), όπως και να έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται αρκετά χρήματα από την περσινή σεζόν.

πηγη www.sport24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...