Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΕΚ - Χιμένεθ: «Θα πεθάνω με το ρόστερ»



Ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Διναμό τόνισε πως και μεταγραφές να μην γίνουν αυτός θα τα δώσει όλα με τους παίκτες που έχει, θα πεθάνει με το ρόστερ όπως δήλωσε!

«Οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν. Αύριο θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο έντεκα ποδοσφαιριστές που θα φορούν τα κιτρινόμαυρα και θα πρέπει να δείξουν πάθος. Δεν είμαστε στην καλύτερη περίοδο της ομάδας, αλλά είμαστε εδώ για να αλλάξουμε σελίδα ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τα πλεονεκτήματα που έχουμε και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας», είπε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο υλικό της ΑΕΚ: «Εγώ θα πεθάνω με το ρόστερ που έχουμε. Δεν είμαστε εδώ για να ζητάμε μεταγραφές. Ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και πως όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση, ακόμη και η Μπαρτσελόνα. Αυτό που μας έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά ήταν η ξαφνική αποχώρηση του Ντιόπ και η μη έλευση του Μίτσελ. Θα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους να εργάζονται για αυτά τα θέματα και αν μπορούμε να υπογράψουμε με κάποιον καλώς, αλλιώς να μην υποθηκεύουμε το μέλλον της ομάδας», τόνισε, ενώ επανέλαβε πως «… οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι δική μου επιλογή. Θα δουλέψω σκληρά με τους επαγγελματίες που έχουμε. Δεν έχω ζητήσει μετά από εκείνη την πρώτη συνάντηση με τον κ. Αδαμίδη κανέναν παίκτη. Περιμένω, αλλά όταν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, δεν είναι εύκολο να έρθουν παίκτες».

Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό, είπε: «Είναι γεγονός ότι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πιο προπονημένη ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα παιχνίδια δίνουν ρυθμό, αλλά η ΑΕΚ τελείωσε αργά το πρωτάθλημα, έπαιξε πολλά παιχνίδια και χρειαζόταν ένα διάστημα ξεκούρασης. Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία και τώρα αυτό που μένει να κάνουμε, είναι τα στοιχεία που έχουμε να τα παρουσιάσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η επιμονή, η υπομονή και η καλή δουλειά θα είναι τα βασικά ατού μας. Πρέπει να στηριχθούμε σε όλες αυτές τις διαφορετικές λύσεις που μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα. Έχουν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν έρθει πολλοί, θα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα, να είναι συλλογική προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το 100% και αν χρειαστεί και παραπάνω και τότε όλα θα αρχίσουν να βγαίνουν. Η εμπειρία είναι πολύ σημαντικό, το ίδιο και ο ενθουσιασμός των νέων παικτών. Αν οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ χρόνια, δώσουν αυτό τον ενθουσιασμό και οι μεταδώσουν και την εμπειρία στους νέους, τότε θα είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...