Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Αρης-Παναθηναϊκός 3-1

Ένας εξαιρετικός Αρης υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα με 3-1, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» γκρεμίστηκαν την πρώτη θέση, όπου πλέον βρίσκεται η ΑΕΚ με 25 βαθμούς σε 12 ματς. Δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός με 24 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και τρίτο το «τριφύλλι» με 23 πόντους σε 10 αναμετρήσεις.

Το αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, βάσει την απόδοση των δυο ομάδων και το πάθος που έβγαλαν οι γηπεδούχοι στο χορτάρι. Ο Μίκαελ Πρόμπιερζ έστησε ιδανικά την ομάδα του, «δένοντας» τον Παναθηναϊκό επιθετικά και «σαρώνοντάς» τον αμυντικά.

Η διάθεση των «κίτρινων» να πιέσουν φάνηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αρης έφτασε να μετρά δυο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η τρίτη στο 12' θα ήταν και η φαρμακερή, καθώς ο Τσέζαρεκ με πολύ όμορφο τσίμπημα θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ούμπιντες.

Ο Παναθηναϊκός, που μπήκε νωθρά στο πρώτο μέρος, ξύπνησε μετά το μισάωρο, αλλά σταδιακά κατάφερε να πάρει την κατοχή και να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Όσο ανέβαινε έδειχνε ικανός να διασπάσει την άμυνα των αντιπάλων του και πράγματι το κατάφερε αυτό στο 38'. Σε εκτέλεση φάουλ του Λέτο ο Μπουμσίνγκ βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή του Αρη και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, που οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα απείλησαν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους. στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντίκο θα έδινε ξανά το προβάδισμα στον Αρη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από τραγικό λάθος του Σαριέγι, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα, την έστρωσε στον αμυντικό των «κίτρινων».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο το ίδιο φουριόζοι με το πρώτο και γρήγορα πέτυχαν και τρίτο γκολ, σφραγίζοντας ουσιαστικά την επικράτησή τους. Σκόρερ ήταν ο Νέτο στο 49'. Ο Βραζιλιάνος με γλυκιά εκτέλεση φάουλ, που κέρδισε ο ίδιος λίγο έξω από την περιοχή, νίκησε για τρίτη φορά στο παιχνίδι τον Καπίνο και έδειξε να μην έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα από τα στημένα.

Βλέποντας την ομάδα του να υπολείπεται δυο γκολ των αντιπάλων της, ο Φερέιρα προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, περνώντας στον αγώνα τον Ρούντολφ αντί του Κλέιτον και τον Πετρόπουλο αντί του Ζεκά, όμως περισσότερο μπέρδεψε τους παίκτες του, παρά τους βοήθησε.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη του Αρη και πρώτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...