Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τσακογιάννης: Οι κασέτες πετάχτηκαν γιατί θα πήγαιναν όλοι κατηγορούμενοι

Ο Γιώργος Τσακογιάννης μίλησε μέσα από τη φυλακή για την υπόθεση των στημένων, τις συνομιλίες που παραποιήθηκαν, τις πολιτικές παρεμβάσεις, τον Κούγια και τον Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τσακογιάννης στην εφημερίδα “Goal”:

«Για όλα φταίνε ο Τσακογιάννης και η Ηλιούπολη; Και αν υποθέσουμε ότι υπήρχαν στημένοι αγώνες και αν υποθέσουμε ότι εμείς στήσαμε αγώνες, μόνοι μας το κάναμε; Δεν παίζαμε με άλλες ομάδες; Δεν γίνεται να έστηνε η Ηλιούπολη μόνη της τα παιχνίδια, ούτε και να όριζε μόνη της διαιτητές. Αν γινόταν αυτό, θα πρέπει να συμμετείχαν και κάποιοι άλλοι και στο στήσιμο αγώνων και στον ορισμό των διαιτητών».

-Μέχρι τώρα, όμως, η αθλητική Δικαιοσύνη μία μόνο ομάδα υποβίβασε τελεσίδικα για την υπόθεση αυτή, την Ηλιούπολη, κρίνοντας έτσι ότι εσείς προσωπικά που επίσης σας τιμώρησε και η ομάδα σας είστε ένοχοι και αυτό έγινε και σύμφωνα με τις ομιλίες αυτές…
«Έκανε λάθος η αθλητική Δικαιοσύνη. Μας δίκασε πριν καν πάρει τις κασέτες και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί όλες οι κασέτες και βγήκαν πράγματα επιλεκτικά και παραποιημένα, τα οποία απέδιδαν κυρίως το νόημα και όχι τους ακριβείς διάλογους. Αν αθωωθούμε στην ποινική Δικαιοσύνη, τι θα πουν; Τότε, όμως, εμείς θα τους κάνουμε αγωγή».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...