Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 3-0

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες (Αρη, Παναθηναϊκό), ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ένα ξέσπασμα στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ, Κάρολ, που σε τρεις περιπτώσεις είπε «όχι» στους φιλοξενούμενους, ήταν τα στοιχεία που έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης υπέρ της κρητικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, χωρίς όμως, να δημιουργούν ευκαιρίες. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 30λεπτο, βγήκε στην επίθεση στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Η πρώτη στο 36΄ με τον Κάρολ να διώχνει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Περόνε και η δεύτερη στο 44΄ με τον Μπρέσκα να πιάνει το σουτ, αλλά και πάλι ο Κάρολ ήταν σε ετοιμότητα.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στα πρώτα 11 λεπτά της επανάληψης. Διάστημα στο οποίο ο ΟΦΗ πέτυχε δύο τέρματα, με τους Σίσιτς και Παπουλή (ο σκόρερ του δεύτερου γκολ ήταν και ο δημιουργός του πρώτου) κι από κει και πέρα κατάφερε να ελέγξει πλήρως το ρυθμό του ματς. Οι Αρκάδες, πάντως, έχασαν τεράστια ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς, στο 82΄, με τον Κάρολ να νικάει στο τετ-α-τετ τον Χούλι.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι δύο Λόπεζ του ΟΦΗ συνδυάστηκαν άψογα και από σέντρα του Χόρχε, ο Ζόρντι διαμόρφωσε με σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την επιτυχία επί του Ολυμπιακού η πελοποννησιακή ομάδα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά είναι σαφή τα δείγματα βελτίωσης που παρουσιάζει από την ημέρα που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...