Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Φιλική νίκη για την Εθνική Ελπίδων

Με γκολ του Βέλλιου και του Διαμαντάκου η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη της Πολωνίας σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης το απόγευμα της Τετάρτης (15/8).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.

 Την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 8', όταν ο Γκέλιος εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή ενέργεια σουτ του Λούκασικ.

Στη συνέχεια, η ελληνική ομάδα πήρε γρήγορα τα ηνία του παιχνιδιού, όμως τα σουτ των Καραγκούνη (10'), Βέλλιου (20'), Βλαχοδήμου (25'), Μάνταλου (29') και Ποτουρίδη (33') ήταν άστοχα.

Η ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας σπουδαία ευκαιρία στο 47', όταν ο Βέλλιος επιχείρησε το πλασέ και ο Μπίρτεκ απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο επιθετικός της Έβερτον δέχθηκε την όμορφη πάσα του Μάνταλου και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα έκανε με πλασέ το 1-0. 

Ο Βέλλιος έφτασε κοντά στο γκολ και στο 60', όμως ξανά ο Μπίρτεκ του στέρησε τη δυνατότητα να σκοράρει διώχνοντας τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Η Εθνική συνέχισε την κυριαρχία της και το επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας στο 77' άλλη μια καλή στιγμή με το σουτ του Πέλκα (απόκρουση Σκόβρον).

Ο Πέλκας δεν μπόρεσε και πάλι στο 81' με σουτ να νικήσει τον Πολωνό τερματοφύλακα, όπως επίσης ο Καραγκούνης ένα λεπτό αργότερα σε τετ α τετ.

Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Γιαννιώτης στο 87' στην κοντινή κεφαλιά του Γιάμροζ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Διαμαντάκος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ελλάδα: Γκέλιος (46' Γιαννιώτης), Τζανακάκης (46' Αποστολόπουλος), Ποτουρίδης, Λαγός (58' Μπάλλας), Μπουγαΐδης, Μάνταλος (58' Φουρλάνος), Πέτσος (58' Κατίδης), Λυκογιάννης (64' Πέλκας), Βέλλιος (70' Διαμαντάκος), Καραγκούνης, Βλαχοδήμος.

Πολωνία: Καμίνσκι (46' Σκόβρον), Μάλαρτσικ, Μοντέλσκι (46' Μπαρτκόφσκι), Κούπις (46' Σταρζίνσκι), Κλιχ, Κριχόβιακ, Γιάμροζ, Κούχαρτσικ (46' Γιανκόφσκι), Ντζίβνιελ, Λούκασικ (46' Κοζέτσκι), Μπίρτεκ.

 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...