Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ- ΠΑΣ για Ευρώπη, “βούλιαξε” τον Άρη

Πραγματοποιώντας εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Άρη και γιόρτασε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έκαναν τρομερό πρώτο ημίχρονο και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις του. Μόλις στο 3΄ο Ντε Βινσέντι σημάδεψε το δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 11΄ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 27΄ο Ψυχογιός υπό την πίεση του Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Ίλιτς για οφσάιντ.

Σε όλα αυτά προσθέστε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και έναν υποδειγματικό, εντυπωσιακό τρόπο ανάπτυξης και έχετε την πλήρη εικόνα κυριαρχίας του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το μόνο που πέτυχαν οι “κιτρινόμαυροι” ήταν να μειώσουν με τον Γιαννιώτα στο 54. Οι παίκτες του Πασιαλή προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και άφησαν πολλούς χώρους με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να χάσει σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε για να πετύχει και τρίτο γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης έμεινε στην 11η θέση με 10 βαθμούς και μόλις έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): 
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29’ Κανούλας), Καζναφέρης (84’ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64’ Καπετάνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): 
Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (82’ Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (90+1' Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος (64’ Αυγενικού), Κοροβέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...