Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Γιαούρτια στον Χατζηχρήστο


Επεισοδιακή ήταν η τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον Χρήστο Πινκερίδη, να γιαουρτώνει τον Δημήτρη Χατζηχρήστο όταν βρισκόταν στο βήμα.

Την ώρα που ο Χατζηχρήστος ανέβηκε στο βήμα, δέχθηκε το γιαούρτι από τον Πινκερίδη ο οποίος είναι ένας από τους επτά ιδιοκτήτες στο δωματιάκι της Original.

"Εσύ φταις για όλα. Εσύ είσαι η αιτία του κακού, σταμάτα πια φύγε. Ήρθα εδώ πέρα μόνος να σου τα πω μπροστά σε όλους. Τέλος, φτάνει πια", είπε μάλιστα ο Πινκερίδης στον Χατζηχρήστο.

Ο Χατζηχρήστος αντέδρασε με ψυχραιμία τονίζοντας πως το περιστατικό οφείλεται σε προσωπική τους κόντρα που κρατά χρόνια.

Στα βασικά θέματα της Συνέλευσης ήταν το γηπεδικό που προέκυψε από τις συζητήσεις πως όποιος εγγυηθεί σε οικονομικό επίπεδο για το γήπεδο με οποιοδήποτε σχέδιο, ξεκινούν αμέσως τα έργα.

Ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Μιχαήλ και ο Βασίλης Καπετανόπουλος, υποστηρίζουν ότι υπάρχει ο νόμος και μπορούν τα έργα να ξεκινήσουν αμέσως.

Αλλά από την πλευρά του ο Βασίλης Τόγελος, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο αυτό, καθώς δεν είναι κατοχυρωμένο νομικά.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...