Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τάκης Φύσσας: «Θέλαμε να προκριθούμε στο γήπεδο…»

Η Εθνική βασίζεται στις δυνάμεις της και δεν είχε ανάγκη να επωφεληθεί από την γκάφα των Ρουμάνων κερδίζοντας το μπαράζ στα χαρτιά, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχν. διευθυντής, Τάκης Φύσσας


Το σκεπτικό της απόφασης να ενημερωθούν Ρουμάνοι και παρατηρητής για το λάθος στην αποστολή που δήλωσαν στο πρώτο μπαράζ εξήγησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Φύσσας.


Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής τόνισε πως προτιμήθηκε να γίνει το ηθικά σωστά, παρότι διακυβεύονταν πολλά, καθώς υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και την ικανότητά της να πάρει την πρόκριση στο γήπεδο, όπως κι έγινε.

Αναλυτικά, ο Τάκης Φύσσας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το πώς εντόπισαν το λάθος των Ρουμάνων: «Εμείς έχουμε ένα πρωτόκολλο, με τον προπονητή να ανακοινώνει στο γήπεδο την ενδεκάδα κι όχι στο ξενοδοχείο. Αμέσως μετά εγώ διπλοτσεκάρω τα ονόματα και αλλάζουμε τις ενδεκάδες με την αντίπαλη ομάδα και τον παρατηρητή. Όταν πήραμε την 23άδα των αντιπάλων, ο Μιχάλης Τσαπίδης παρατήρησε πως έλειπε ένας τερματοφύλακας από την αποστολή των Ρουμάνων, ο Ταταρουσάνου, ο οποίος είχε δοκιμάσει να προπονηθεί το πρωί και τελικά βγήκε εκτός».

 www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...