Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο Απόλλων βύθισε τον Αρη

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα στο ματς που ολοκλήρωσε την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στη Σούπερ Λίγκα.


Η ομάδα της Ριζούπολης πέρασε με 2-0 από το «Κλ. Βικελίδης» και έτσι ο Αρης παραμένει στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει πάρει τους βαθμούς της νίκης στην έδρα του. Κατά συνέπεια, η κατάσταση όλο και δυσκολεύει για τον Αρη.


Ο Απόλλων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έκανε το 0-1 μόλις στο 2' με γκολ του Μίνγκα, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Πετρόπουλου.

Στο 45' ο Σουνάς είχε δοκάρι για τον Αρη και στο 59' ο Πετρόπουλος πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά και ενώ ο Διούδης έκανε κακή έξοδο.

Ο Αρης κέρδισε πέναλτι στο 62' όταν ο Αλβάρεζ μάρκαρε τον Αγκάνθο. Ωστόσο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ, πάνω από το δοκάρι του Τζόρβα.

Μετά το 0-2 υπήρξαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Αρη σε βάρος μελών της διοίκησης, ενώ αποδοκιμάστηκαν και ποδοσφαιριστές. Γενικά, η κατάσταση δεν δείχνει καθόλου καλή στο Χαριλάου.

Διαιτητής: Αρετόπουλος.

Κίτρινες: Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Αλβάρεζ, Καραγκούνης, Μπάρκογλου.

Αρης: Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Αγγελούδης(54' Ρένια), Τσουμάνης(78' Καραγιάννης), Σουνάς, Αγκάνθο, Παπαδόπουλος(73' Τσουμάνης), Μανιάς, Ηρακλής.

Απόλλων: Τζόρβας, Χατζηζήσης(68' Σόουζα), Αργυρόπουλος, Αλβάρεζ, Δεληζήσης, Τσοκάνης, Φαρινόλα(46' Ντάλμπεργκ), Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος(90' Μπάρκογλου),  Μίνγκας.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...