Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αποκλεισμός σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κύπελλο Αγγλίας

Οι παίκτες της Σουόνσι πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Αντίθετα, η απογοήτευση ήταν μεγάλη για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Νέο σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες ηττήθηκε στο Ολντ Τράφορντ από τη Σουόνσι 2-1 και είπε «αντίο» στη διοργάνωση.


Η Σουόνσι προηγήθηκε στο 12' με τον Ρούντλετζ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Ερνάντες και έμεινε με δέκα παίκτες στο 80' λόγω αποβολής του Φάμπιο. Στις καθυστερήσεις, ο Μπόνι σκόραρε για να δώσει στη Σουόνσι την πρόκριση. Σημειώνουμε ότι η Γιουνάιτεντ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.


Στο μεταξύ, Τσέλσι και Λίβερπουλ προκρίθηκαν στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας 2-0 τη Ντέρμπι (Τσάμπιονσιπ) με γκολ που σημείωσαν οι Ομπι Μίκελ (66') και Οσκαρ (71').

Η Λίβερπουλ, επικράτησε στο Ανφιλντ 2-0 της Ολνταμ (Α' Αγγλίας) με γκολ των Ασπας (54') και Ταρκόφσκι (82' αυτογκόλ). Ομως, το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση ήταν η νίκη της Νότιγχαμ (Τσάμπιονσιπ) επί της Γουέστ Χαμ με 5-0!

Το 1-0 για τη Νότιγχαμ σημείωσε ο Αμπντούν (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) στο 12' (πέναλτι) και ακολούθησε χατ-τρικ του Πάτερσον (65', 71' και 79'), αλλά και γκολ του Ριντ (90') για το τελικό 5-0.

Σε άλλα ματς για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας: Σάντερλαντ-Κάρλαϊλ 3-1, Πορτ Βέιλ-Πλίμουθ 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...