Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Α1 Πόλο: Η Χίος νικήτρια στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η Χίος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σημαντικότερο ματς της 13ης ημέρας της Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό (13-10).
Τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη πέρασαν άνετα τα εμπόδια των Παλαιού Φαλήρου και Αργοστολίου.
Προπόνηση έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στο Παλαιό Φάληρο και το τελικό 19-6 καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 12-0.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί του ουραγού Εθνικού με 12-7, σε αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι Πειραιώτες συμπλήρωσαν 13 αγώνες χωρίς νίκη!
Στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, η Χίος νίκησε 13-10 τον Παναθηναϊκό και παρέμεινε δεύτερη πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Με κορυφαίο τον Ντόσκα, που πέτυχε 4 γκολ, η ομάδα του νησιού έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της στο δεύτερο 8λεπτο, όταν προηγήθηκε με 9-6.
«Περίπατο» έκανε η Βουλιαγμένη, η οποία διέλυσε 10-2 το Αργοστόλι, σε αγώνα που αν και γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Κεφαλονιάς, αυτός διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Λαιμού. Στο δεύτερο μέρος οι νικητές δεν δέχτηκαν γκολ, ενώ πέτυχαν 8 τέρματα!
Σημαντική εκτός έδρας νίκη (δεύτερη στο πρωτάθλημα) στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε το Καλαμάκι επί του ΝΟ Πατρών με 11-8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...