Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟ: Ρούντολφ και επίσημα

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο 26χρονος Ούγγρος επιθετικός, μετά τον αγώνα δρόμου των «πράσινων».

Με επιτυχία στέφθηκε τελικά ο αγώνας δρόμου που έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να προλάβουν την προθεσμία των μεταγραφών, έτσι ώστε να ντύσουν στα πράσινα τον Ρούντολφ Γκέργκελι. Ο 26χρονος επιθετικός είναι πλέον και επισήμως παίκτης του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν, με την μορφή δανεισμού από την Τζένοα.

Ο Δημήτρης Γόντικας από το απόγευμα της Τρίτης, βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και την ιταλική ομάδα, όπως είχατε διαβάσει στο Leoforos.gr, προκειμένου να εξασφαλίσει το ΟΚ και να τελειώσει ο δανεισμός. Το πρωί της Τετάρτης και αφού όλα ήταν εντάξει, ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος ταξίδεψε στην Ουγγαρία και κατευθείαν με ταξί από το αεροδρόμιο, πήγε στο προπονητικό κέντρο των Μαγιάρων, προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Γκέρκελι και στη συνέχεια να γυρίσει πίσω στην Αθήνα.

Όπως και έγινε δηλαδή, με αποτέλεσμα λίγο πριν τις 20:00 η ΠΑΕ να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση γνωστοποιώντας τον δανεισμό του 26χρονου σέντερ φορ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Τζένοα και τον Ρούντολφ Γκέργκελι για την υπογραφή συμβολαίου δανεισμού διάρκειας ενός χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...