Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Βέροια-Ξάνθη 0-0

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η Ξάνθη αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην αξιόμαχη Βέροια.
Οι δύο ομάδες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τις αντιξοότητες της αναμέτρησης, αλλά και αυτές που δημιούργησε η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Εξ ου το κακό θέαμα που παρουσίασαν και οι ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν κυρίως από σουτ.


Το αξιοσημείωτο του πρώτου ημιχρόνου -αφού γκολ δεν είχαμε- ήταν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η Ξάνθη μετά την αποβολή του Γεωργιάδη για το τάκλιν στον Φλίσκα. Η αναταραχή που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα τη συμπλοκή παικτών, αλλά και την καθυστερημένη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη προσπάθησε να μετουσιώσει σε ευκαιρίες την αριθμητική της υπεροχή. Το έκανε στο 50ο λεπτό όταν ο Μαρκόφσκι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά τον νίκησε ο Καλί.

Οι Ακρίτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το γκολ, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας ολοένα ανέβαινε όσο αυξανόταν και η βροχή. Πάντως, στο 73' και στο 81' με τον Μάνταλο η ομάδα του Κωστένογλου θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...