Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φτωχότερο το ελληνικό βόλεϊ, «έσβησε» ο Νίκος Πανούτσος

Φτωχότερο είναι από τα ξημερώματα του Σαββάτου το ελληνικό βόλεϊ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο διεθνής διαιτητής, Νίκος Πανούτσος.

Η ομοσπονδία του αθλήματος μάλιστα εξέφρασε - μέσω ανακοίνωσης - τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα.

H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ
«Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον θάνατο του διεθνούς Έλληνα διαιτητή Νίκου Πανούτσου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας το άθλημα φτωχότερο.

Η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα.
Ο Νίκος Πανούτσος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του έχοντας μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας.

Την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει στην κηδεία του το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας, ενώ η Ομοσπονδία αποφάσισε να κηρύξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες βόλεϊ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...