Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μιραλάς:Τρέχαμε να σωθούμε


Καμία σχέση με τα όσα συμβαίνουν στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει ο αγώνας της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος μίλησε για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, αναφέρθηκε στα επεισόδια της περασμένης σεζόν στο «OAKA» και έχρισε τα «ζαχαρωτά» φαβορί για το ματς της Κυριακής.

Ο επιθετικός της Έβερτον θεωρεί πως «έχει φτάσει η ώρα» για να επικρατήσει η ομάδα του της Λίβερπουλ, αφού με αυτόν τον τρόπο θα «διατηρηθεί η θέση στην τετράδα και οι οπαδοί» των «ζαχαρωτών» θα «είναι χαρούμενοι».

Ο Μιραλάς, σε συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα, αναφέρθηκε στο πάθος και την ένταση που επικρατεί στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και έκανε συγκρίσεις με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ελλάδα, σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Ήταν τρομακτικά τα όσα έγιναν πέρυσι, αλλά ταυτόχρονα είναι πραγματικά τρομερό να παίζεις σε τέτοια ματς. Εάν κερδίζεις είναι πραγματικά κάτι το σημαντικό. Πέρυσι, όταν κερδίσαμε μας περίμεναν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί μας για να πανηγυρίσουν», δήλωσε ο Βέλγος άσος για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με λεπτομέρειες για την …εμπόλεμη ζώνη του «OAKA» και τα όσα ακολούθησαν της νίκης των «ερυθρολεύκων»:

«Κάποιοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πετούσαν βόμβες μολότοφ. Οι άντρες της εταιρείας security ήρθαν για να μας προστατεύσουν και πραγματικά τρέχαμε για να σωθούμε, θα μπορούσε να γίνει πραγματικά πολύ σοβαρή και επικίνδυνη η κατάσταση».

Ωστόσο, ο πρώην άσος των Πειραιωτών προέβλεψε πως το ματς της Κυριακής, κόντρα στη Λίβερπουλ, «θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...