Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΤΣΙΟ - Πέτκοβιτς: «Δεν ήμασταν "πεινασμένοι"»

Απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, από την εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το τελικό αποτέλεσμα. 

«Δεν φανήκαμε πολύ "πεινασμένοι", όμως και ο αντίπαλός μας αγωνίστηκε καλά μόνο στα τελευταία 10 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη αξία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό. Έλειπε η θέληση για να "κλειδώσουμε" το παιχνίδι», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Βόσνιος προπονητής και συνέχισε: «Τα τελευταία πέντε λεπτά εμείς ήμασταν που πιέζαμε. Βρισκόμαστε στην κορυφή και πρέπει να συνεχίζουμε να πιέζουμε και κάθε παίκτης να είναι έτοιμος κάθε στιγμή για να παίξει. Αυτό θα κάνει την διαφορά».

Ο Πέτκοβιτς ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για τη μη χρησιμοποίηση του Κλόζε, ο οποίος αφίχθη σήμερα στην Αθήνα. «Ο Κλόζε έπρεπε να ξεκουραστεί. Έχει κάποια μικροπροβλήματα αλλά ελπίζω να τον έχω στη διάθεσή μου για τον αγώνα της Κυριακής. Θα αφήσω τον γιατρό της ομάδας να πει περισσότερα για τον Κλόζε. Όταν θα είναι έτοιμος θα είμαι και εγώ σε θέση να δω αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...