Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φερέιρα: «Δεν νικήσαμε στις λεπτομέρειες, μην "σκοτώσετε" τον Σεϊταρίδη»

Δεν ήξερε αν θα έπρεπε να χαρεί ή να στενοχωριέται ο Ζεσουάλντο Φερέιρα για τη δεύτερη κατά σειρά εντός έδρας ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, αυτή τη φορά με τη Λάτσιο.


«Η Λάτσιο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες και όσον αφορά την τακτική αυτή είναι συγκεκριμένη. Εμείς μελετήσαμε αυτή την ομάδα, ξέραμε τις κινήσεις που κάνουν σε άμυνα και επίθεση και θα έλεγα ότι στα θετικά είναι πως η ομάδα μας μπόρεσε και έλεγξε την επιθετικότητα της Λάτσιο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος συνέχισε:

«Θα έλεγα ότι με την πάροδο του χρόνου αξιοποιήσαμε τους γρηγορότερους παίκτες και κάθε λεπτό ήμασταν και καλύτεροι. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν καλύτεροι από την Λάτσιο. Είναι αλήθεια ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από όσες είχε η Λάτσιο και θα έλεγα ότι τον αποψινό αγώνα δεν τον κερδίσαμε λόγω κάποιων λεπτομερειών, γι΄ αυτό είπα ότι η γεύση που μου αφήνει αυτό το ματς είναι "ξηρή"».

Ερωτηθείς για τη φάση του απίστευτου αυτογκόλ που σημείωσε εις βάρος του Καρνέζη ο Σεϊταρίδης, αρνήθηκε να τη σχολιάσει: «Όχι, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο σχετικά με το αυτογκόλ. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και ελπίζω να μην "σκοτώσετε" τον συγκεκριμένο παίκτη. Και όταν λέω μερικές φορές ότι έχουμε ατυχία, θα έλεγα ότι και αυτές οι στιγμές είναι έλλειψη τύχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...