Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο Σολδάδο "εκτέλεσε" την Μπάτε

Τα θαύματα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ δεν είχαν συνέχεια. Η Βαλένθια έχοντας σε φοβερή κατάσταση τον Σολδάδο, πέρασε άνετα και εύκολα από τη Λευκορωσία με το ευρύ 3-0, χάρις σε χατ τρικ του προαναφερόμενου άσου.

Οι "νυχτερίδες" φόρεσαν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι και πλήρωσαν τους γηπεδούχους με το ίδιο νόμισμα που είχαν πληρώσει αυτοί τις Λιλ και Μπάγερν Μονάχου. Με υποδειγματικές αντεπιθέσεις και εξαιρετικές επιθετικές εμπνεύσεις.

Το 0-1 σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Σολδάδο να εκτελεί εύστοχα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Σίμιτς. Ο επιθετικός της Βαλένθια πέτυχε το 0-2 στο 55' με εκπληκτικό δεξί βολέ και διαμόρφωσε το 3-0 στο 69' με πλασέ από κοντινή απόσταση.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Γκορμπούνοφ, Πολιακόφ, Σίμιτς, Φιλιπένκο, Μπορντάτσεφ, Ολεκνόβιτς, Βολόντκο (75' Μπρεσάν), Λικχτάροβιτς (53' Σιβάκοφ), Παβλόφ (66' Μοζολέφσκι), Ροντιόνοφ, Χλεμπ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγο Αλβες, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Σισοκό, Γκάγκο, Αλμπέλδα (72' Μπανέγκα), Χουαρδάδο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί (82' Μπαραχα), Σολδάδο (77' Ζόνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...