Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Και ξανά ξανά οι "αιώνιοι" στον τελικό του κυπέλλου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναμετρηθούν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Η κληρωτίδα δεν έφερε αντιμέτωπους τους "αιώνιους" στον ημιτελικό, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους σε έναν ακόμη τελικό.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από την Καβάλα στους δύο μονούς ημιτελικούς. Οι αγώνες θα γίνουν στι 22 Δεκεμβρίου.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου του 2013.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ μίλησαν μετά το τέλος της κλήρωσης.

Μάνος Παπαδόπουλος (Μάνατζερ Παναθηναϊκού): "Όπως όλοι ξέρουν, οι τίτλοι κρίνονται στα ντέρμπι των δύο αυτών ομάδων. Μεταξύ μας παίζουμε τους τίτλους, δεν είναι κάτι νέο αυτό."

Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός): "Για μια ακόμη φορά η κλήρωση ήθελε να μην τα πούμε στα ημιτελικά. Το ματς με την Καβάλα δεν θα είναι εύκολο για μας. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Είναι ευχή όλων μας να γίνει ένας τελικός σε γεμάτο γήπεδο."

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (ΓΓ ΕΟΚ): Τυπικά πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα το Δεκέμβριο. Μετά τις γιορτές θα εξετάσουμε τις προϋποθέσεις και στόχος είναι να έχουμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με τις άλλες χρονιές και να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Η λογική λέει ότι θα είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το ζευγάρι, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν εντάσεις και να πάμε στον τελικό με το καλύτερο δυνατό κλίμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...