Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Παραμένει η διαφορά με Κατσουράνη

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμη λύση με τον Κώστα Κατσουράνη με το μπόνους που αξιώνει ο διεθνής παίκτης να έχει αφήσει στάσιμες τις επαφές και την διαφορά των δύο πλευρών.

Η διαφωνία ως προς το μέρος του μπόνους που αξιώνει ο μέσος του Παναθηναϊκού παραμένει καθώς οι πράσινοι θέλουν να γλιτώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν από τις 600.000 ευρώ του μπόνους που προβλέπεται να πάρει ο «Κατσούρ» εάν συμπληρώσει το 50% των αγώνων της ομάδας τις σεζόν 2011-12 και 2012-13!

Ο Κώστας Κατσουράνης όταν ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται είχε αγωνιστεί στο 80% των παιχνιδιών του τριφυλλιού και τονίζει πως δικαιούται ένα μέρος του μπόνους επιθυμώντας το λιγότερο 200.000 ευρώ.

Οι επαφές του αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, Χρήστου Παναγόπουλου με τον μάνατζερ του παίκτη, Γιάννη Εμμανουηλίδη συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας χωρίς όμως συμφωνία, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει υποχωρήσεις.

Διαφωνία υπάρχει και για το πως ο Κατσουράνης θα εισπράξει τα μισά χρήματα της φετινής σεζόν που είναι 200.000 ευρώ, όπως προβλέπει το συμβόλαιο του, αλλά κι αυτά που του οφείλονται ακόμη από την περσινή σεζόν. Ο Παναγόπουλος και η πλευρά του Κατσουράνη θα συναντηθούν πιθανότατα την Τρίτη το πρωί.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...