Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μήτρογλου: «Είχα θετικό προαίσθημα»

Στην αίσθηση που του δημιουργήθηκε ότι θα σκοράρει, όταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον έριξε στον αγώνα με τη Μονπελιέ, εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο νεαρός φορ των «ερυθρόλευκων» είπε πως είχε ένα θετικό προαίσθημα όταν μπήκε στο ματς ως αλλαγή του Τζιμπούρ και πως πάντα προσπαθεί να σκέφτεται θετικά ανεξάρτητα από το χρόνο συμμετοχής του.

«Ναι, ειλικρινά το πίστευα πως μπορούσα να βάλω το γκολ, όταν έμπαινα. Είχα ένα θετικό προαίσθημα. Για να πω την αλήθεια πάντα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όταν μπαίνω στο γήπεδο, είτε για να παίξω βασικός, είτε για μερικά λεπτά ως αλλαγή. Πιστεύω σε μένα και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο όσο παίζω. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Μας δίνει χαρά και ικανοποίηση για τη συνέχεια, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Καταφέραμε την ανατροπή στο σκορ και αυτό είναι πάντα ξεχωριστό, τόνισε.

Ο Κώστας Μήτρογλου είπε ακόμα:
Για το γεγονός ότι σημείωσε το 100ό γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League στην 100ή συμμετοχή του στον Ολυμπιακό): «Δεν το ήξερα ότι στην 100ή συμμετοχή μου με την φανέλα του Ολυμπιακού σημείωσα το 100ό γκολ της ομάδας στο Champions League. Μου το είπαν μετά, στα αποδυτήρια. Χαίρομαι για αυτό πάντως, αν και οι αριθμοί είναι για την ιστορία».
Για τα δύο γκολ που έχει φέτος στη διοργάνωση: «Τι να πω για μένα; Είμαι εδώ και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο για την ομάδα. Έγινε μία ομαδική προσπάθεια. Δεν με νοιάζει ποιος θα βάλει το γκολ. Πάνω από όλα η ομάδα. Αυτό που θέλω σίγουρα είναι να βελτιώνομαι συνέχεια».
Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Πλέον τα πάντα είναι στα χέρια μας και μπορούμε να προκριθούμε. Το ότι κερδίσε η Σάλκε την Άρσεναλ δεν μας νοιάζει. Μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...