Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Εχασε τον αγώνα, χάνει και τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός

Δεν έφτανε η νέα βαρύτατη ήττα στον Ολυμπιακό, έχουν να ασχολούνται και με το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος φέρεται ειπών ότι «αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου».

Την απόφασή του γνωστοποίησε στον Έισι Λο, χωρίς να αιτιολογήσει το γιατί, ενώ αποχώρησε εκνευρισμένος από το γήπεδο. Για το θέμα ρωτήθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. «Στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν όσοι θέλουν» ήταν η απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. «Είναι προφανές από την εξέλιξη του σκορ πως υπήρχε κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε δικαιολογημένα. Υστερήσαμε σε σημαντικούς τομείς. Τα 22 λάθη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ζαλγκίρις. Έχουμε δύσκολο δρόμο και μεγάλα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν "μάσησε" τα λόγια του. «Η ευθύνη της ήττας είναι δική μας, των παικτών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε κάποιους συγκεκριμένους ρόλους και δεν πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από αυτό» υπογράμμισε και συνέχισε: «Πρέπει να αποδεικνύει ο καθένας ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε άτρωτοι και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Στόχος μας δεν είναι ούτε η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ούτε το φάιναλ-4 αλλά η πρόκριση στο Τοπ 16. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς τα είχε χαμένα. «Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα, ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε με τίποτα ενώ οι αντίπαλοι πέτυχαν πολλά μεγάλα σουτ. Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε από την αυριανή προπόνηση κιόλας και να βελτιωθούμε εν όψει της συνέχειας», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Ζοάν Πλάθα, απέδωσε τη νίκη της ομάδας του και στην υπεροψία του Ολυμπιακού. «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά όταν καταλάβαμε το παιχνίδι του αντιπάλου μας πήγαμε καλά. Θέλουμε ακόμα τρεις νίκες για το Τοπ 16. Αυτό που έμαθα στο παρελθόν είναι πως είναι δύσκολο να κερδίζεις κάθε βράδυ και ελπίζω να το καταλάβουν», δήλωσε ο Ισπανός και συνέχισε: «Ήρθαμε σήμερα για να συναγωνιστούμε και όχι να χάσουμε. Πιστεύω ότι μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός, καθώς πίστευε πως με μία καλή άμυνα και μερικά καλάθια θα πάρει το παιχνίδι, αλλά εμείς του δείξαμε πως δεν έπρεπε να το κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...