Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Δημήτρη Γρόντη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα έρθει η νίκη.

Το πρώτο της φετινό τρίποντο ψάχνει η Ένωση κόντρα στους Κρητικούς, σε ένα παιχνίδι που από πολλούς θεωρείται ορόσημο.

Όπως τόνισε μάλιστα σε δηλώσεις στην κάμερα της Nova του ο Γρόντης, είναι ένα ματς-κλειδί, για την συνέχεια των «κιτρινόμαυρων» και την προσπάθειά τους να ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε. Θέλουμε να το αφήσουμε πίσω. Παρά την ήττα νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση, προσπαθήσαμε, αλλά τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος και πρόσθεσε:

«Όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά. Θέλουμε πάντα να νικάμε και πιστεύω ότι αυτό είναι ματς - κλειδί για τη συνέχεια. Ο Πλατανιάς έχει και έμπειρους παίκτες, αλλά και νέους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Για μας ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι πάντα είναι εκεί. Έρχεται δίπλα μας και τώρα τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο κοντά μας».

Σχετικά με την αλλαγή προπονητή, ο Γρόντης είπε πως: «Είναι ένα άλλο πρόσωπο που μας δίνει αισιοδοξία. Δουλεύουμε πολύ και αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

πηγή: gazzetta.gr