Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός: Άγνοια για Τζεμπούρ, διάψευση για Τοροσίδη

Καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Ραφίκ Τζεμπούρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαψεύδουν και τη νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη.

Στην Αλγερία αναπτύχθηκε τη Δευτέρα (29/10) έντονη φημολογία που ήθελε τον 28χρονο επιθετικό να έχει δώσει τα χέρια με τους«ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ωστόσο στην πλατεία Αλεξάνδρας δηλώνουν άγνοια, τονίζοντας πως όμως η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως άλλωστε και εκείνες των Τοροσίδη, Χολέμπας, θα συζητηθούν και κατά πάσα πιθανότητα θα διευθετηθούν εντός της εβδομάδας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Χολέμπας και το μόνο που απομένει είναι ο αριστεροπόδαρος άσος να πιάσει το… στυλό, ενώ όσον αφορά στον Τζεμπούρ, υπήρχαν διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς ο «τρομοκράτης» αξίωνε περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ… Η διάθεση πάντως της διοίκησης είναι να τελειώσει το θέμα, προσφέροντας μικρή αύξηση από το περίπου ένα εκατ. που παίρνει.

Από εκεί και πέρα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διαψεύδει την πληροφορία ότι έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη, υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση που έχει προταθεί στον διεθνή οπισθοφύλακα φτάνει μαζί με τα μπόνους τις 800.000 ευρώ…

«Αγκάθι» στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν είναι άλλο από την επιθυμία του «Τόρο», να μετακομίσει στο εξωτερικό ως ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τη SportDay, ο διεθνής αμυντικός έχει εκμυστηρευτεί σε άνθρωπο της διοίκησης ότι θα μιλήσει επί της ουσίας για την ανανέωση, ξεκαθαρίζοντας το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...