Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τελειώνει με Παναθηναϊκό και ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό ο Κατσουράνης!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος εξουσιοδότησε τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στο εξωτερικό!

Ο Έλληνας μέσος δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια, μετά το «διαζύγιο» με τους «πράσινους» και όπως αναφέρει η SportDay, ενημέρωσε τον μάνατζέρ του να ψάξει για ομάδα στο εξωτερικό.

Ο Ολλανδός ατζέντης Ρότζερ Λίνσε, έχει κάνει αρκετά deal σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης μίλησε με τον Λίνσε όταν ενημερώθηκε για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να του βρει ομάδα μέχρι το εξωτερικό, ακόμα κι αν πρόκειται για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Λίνσε εκπροσωπούσε στο παρελθόν τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ενώ είναι και ατζέντης του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Επιπλέον, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/10) θα γίνει η συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη, ώστε να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να προτείνουν την καταβολή των μισών χρημάτων από τις στάνταρ απολαβές του έμπειρου μέσου για τη φετινή σεζόν, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ. Σε περίπτωση ωστόσο που ο διεθνής χαφ δεν καταφέρει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο, τότε θα πάρει και τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...