Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός: Δουλειά στη… δημιουργία ο Ζαρντίμ

Ο τραυματισμός του Αριέλ Ιμπαγάσα αναγκάζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ψάξει λύσεις για να βελτιώσει το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και οι αποδοκιμασίες θορύβησαν τον 38χρονο τεχνικό, ο οποίος θέλει να βελτιώσει άμεσα την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Με τον Αργεντινό άσο εκτός πλάνων για έναν μήνα, καλείται να αξιοποιήσει τις άλλες λύσεις που διαθέτει το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Οι Μασάντο και Γκρέκο έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους, ωστόσο ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ οι Τάτος, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης περιμένουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν την αξία τους. Ο Μασάντο έχει αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια στη φυσική του θέση, στο κέντρο, καθώς στα άκρα δεν φαίνεται να αποδίδει καλά. Και ο Γκρέκο αναμένεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο, ενώ οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος μπορούν να δώσουν λύσεις, καθώς είναι ακραίοι εξτρέμ. Για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, ο Ζαρντίμ σκέφτεται να χρησιμοποιεί δύο επιθετικούς, με το δίδυμο να είναι Τζεμπούρ – Μήτρογλου, με τον Αμπντούν δεξιά και έναν εκ των νεαρών άσων αριστερά.

Το επόμενο διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψει για να διορθώσει τις ανορθογραφίες των «ερυθρόλευκων», δοκιμάζοντας όλες τις λύσεις που έχει στη διάθεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...