Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης από τον Ντουντού

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για το μέλλον του Ολυμπιακού (σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο) είναι το ματς της Τετάρτης (16:45, ΝΕΤ) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει περάσει στους παίκτες το μήνυμα πως αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουν πρόβλημα ...όλοι, υπονοώντας περικοπές στα συμβόλαια.
"Δεν μπορούμε να σφάλουμε άλλο, πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Ελπίζω το Καραϊσκάκη να έχει συνωστισμό και η εξέδρα να μας δίνει ώθηση κάθε στιγμή, προκειμένου να φθάσουμε στη νίκη"" έγραψε στο προσωπικό του blog ο Ντουντού Σεαρένσε που επανέρχεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Είναι πολύ πιθανό ο Μπάντοβιτς να διατηρήσει στο κέντρο τον Τοροσίδη (δίπλα σε Ντουντού - Μαρέσκα) και να καλύψει το κενό του Ζεβλάκοφ στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Πάντο ή τον Γκαλίτσιο. Να σημειωθεί ότι ο Τοροσίδης θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του την Κυριακή στον αγώνα με τον Άρη.

Το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού σε διάταξη 4-2-3-1: Νικοπολίδης, Πάντος (Γκαλίτσιος), Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ.Μπράβο, Μαρέσκα, Ντουντού, Τοροσίδης, Λούα Λούα, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεονάρντο, Λεντέσμα, Γιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος και Πάρντο. Εκτός αποστολής, πέρα από τον τιμωρημένο Ζεβλάκοφ, είναι οι τραυματίες Ντιόγο, Ντάτολο, Ζαϊρί, ο ανέτοιμος Στολτίδης και ο Ντομί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...