Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Δώνης: Δεν ανακαλώ, οι δηλώσεις μου ήταν εν ψυχρώ και όχι εν θερμώ

Ο Γιώργος Δώνης δεν σκέφτεται να ανακαλέσει για τα όσα είπε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ: «Ρωτήθηκα από τον Εισαγγελέα αν ανακαλώ τις δηλώσεις μου και αν τις έκαναν εν θερμώ και απάντησα ότι τα είπα εν ψυχρώ και με μεγάλη ωριμότητα. Δεν ανακαλώ σε καμία περίπτωση».
 

«Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά θα ζητήσω να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον στην Αμερική, με κοινωνική εργασία.  Ελλάδα είναι μια χώρα που είναι δημοκρατική και δεν μπορείς να ταπεινώνεις τον άλλον. Δεν ανακαλώ σε καμία περίπτωση. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και δεν είναι το θέμα όσα είπα, αλλά όσα έγιναν» είπε ο προπονητής του Ατρομήτου στο NovaΣΠΟΡ FM, ενώ η… αγγλική λύση που πρότεινε δεν συγκίνησε τους δικαστές: 
 
«Όταν με ρώτησαν οι δικαστές, τι να έκαναν οι σεκιούριτι τους είπα ότι στην Αγγλία αν βρίσεις μόνο από την εξέδρα σε πετάνε έξω και αν μπεις σε βάζουν φυλακή. Ρώτησα αν υπάρχουν κάμερες και μου είπαν ναι, οπότε τους λέω τους αναγνωρίσουν την επόμενη μέρα και να τους βάλουν φυλακή, αλλά μου είπαν ότι το πάω πολύ βαθιά». 
 
Αποκάλυψε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για τρεις συγκεκριμένες ελληνικές ομάδες, αλλά και πως δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Χαρακτήρισε επίσης πολύ σημαντική την εμπειρία του στην ΑΕΚ, λέγοντας ότι τον βοήθησε πολύ το πέρασμά του από την «Ένωση».
 
Επίσης, μίλησε και για τα σχέδια του ενόψει της νέας σεζόν: «Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με 5 παίκτες από 17-21 χρονών στη βασική ενδεκάδα. Όλοι Έλληνες. Δεν είναι μονόδρομος η επιλογή μας αυτοί για κάλλιστα μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιους μεγάλους σε ηλικία παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν με εξίσου έμπειρους και μεγάλους σε ηλικία. Το έχουμε σκεφτεί σοβαρά και θα πάρουμε παιδιά από την ακαδημία. Σε αυτό το σχέδιο και το πλάνο συμφωνεί απόλυτα και ο Γιώργος Σπανός».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...