Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός: Μαρκάνο και «νέος» στόπερ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, μετά την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ιταλική Τζένοα. Όλο και πιο ψηλά στη λίστα ο Ιβάν Μαρκάνο.

Αλλαγή πλάνων στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού αναμένεται να υπάρξει μετά την συμφωνία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Τζένοα. Ο Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει στην πρώην ομάδα του, καθώς αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.


Αυτό αυτόματα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα στη λίστα τον Ιβάν Μαρκάνο που αγωνίζεται εκτός από αριστερός μπακ και ως αριστερό στόπερ, ενώ έχει στα θετικά του ότι τον γνωρίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στον οποίο αρέσουν οι πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές, στοιχείο το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα σταματήσουν να ψάχνουν για στόπερ στην μεταγραφική αγορά ή ότι αν αποκτηθεί ο Μαρκάνο θα είναι για κεντρικός αμυντικός και θα αναζητηθεί άλλος παίκτης για αριστερό μπακ. Το αντίθετο μάλιστα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί και ο Μαρκάνο (για αριστερό μπακ) και ένας ακόμα στόπερ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί και στις δύο θέσεις, όμως μετά από την εξέλιξη αυτή με τον Παπασταθόπουλο η περίπτωση του Μαρκάνο έχει κερδίσει ακόμα περισσότερους πόντους και ενδέχεται να είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα «σκάσουν» στο λιμάνι τη φετινή περίοδο. Βέβαια, κανείς βέβαια δεν αποκλείει να μην υπάρξει μεταγραφή στόπερ και ο Ολυμπιακός να πορευτεί με αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ, έχοντας ως έξτρα λύση και τον Ιβάν Μαρκάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...