Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Βαζέχα: «Να βρει λύση γρήγορα»

Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε στο Onsports για τον Παναθηναϊκό και τα διοικητικά του προβλήματα, αλλά και για το ρεκόρ που πέτυχε με την «πράσινη» φανέλα πριν δέκα χρόνια ακριβώς.

Με αφορμή το 234ο γκολ που πέτυχε σαν σήμερα πριν 10 χρόνια, το Onsports επικοινώνησε με τον Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος θυμήθηκε εκείνη την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή και το πώς έφτασε στη δεύτερη θέση της λίστας των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος όλων των εποχών.

Παράλληλα, ο «τρελός Πολωνός» των «πράσινων» φιλάθλων, μίλησε για την αγωνιστική ανάκαμψη που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, το τι περιμένει από τους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και την ανάγκη που έχει το «τριφύλλι» να λύσει άμεσα τα διοικητικά του προβλήματα.

«Νομίζω ότι αυτό που προέχει τώρα για τον Παναθηναϊκό είναι να πάρει δύο νίκες στα play off και να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Μόλις συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει γρήγορα να βρει μια λύση στα διοικητικά γιατί καμία ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς «κεφάλι» που να παίρνει τις αποφάσεις», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κριστόφ Βαζέχα αναφορικά με το «σήμερα» του Παναθηναϊκού.

Όσο για το αν πρέπει να υπάρξει κάποιος νέος μεγαλομέτοχος ή να βασιστούν οι «πράσινοι» στους ήδη υπάρχοντες μετόχους, ο Κριστόφ Βαζέχα συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι το σωστό για τον Παναθηναϊκό είναι να βασιστεί στους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν στηρίξει. Δεν νομίζω ότι κάποιος ξένος θα ξέρει τι χρειάζεται στον Παναθηναϊκό για να πάει μπροστά. Σίγουρα όμως, πρέπει να βρεθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα μια λύση για τα διοικητικά, είναι απαραίτητο».

Ενώ για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, συμπλήρωσε: «Αγωνιστικά πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε μεγάλη βελτίωση. Δεν είχε καμία σχέση το πρώτο παιχνίδι στο Βόλο με το προχθεσινό στο ΟΑΚΑ. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου δε θα έχει πρόβλημα να πάρει έξι βαθμούς απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να βγει πρώτος στα play off».

Από εκεί και πέρα, ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε και για τα ο γκολ που είχε πετύχει πριν από 10 χρόνια κόντρα στην Παναχαϊκή και τον ανέβαζε στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη επιτυχία ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και όχι μόνο ατομικής ικανότητας.

«Ήταν σημαντική διάκριση για εμένα, θυμάμαι κι αυτό το γκολ όπως και άλλα παρά το γεγονός ότι πέρασαν δέκα χρόνια. Ήταν κάτι πολύ τιμητικό για εμένα να φτάσω στη δεύτερη θέση των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος όλων των εποχών», είπε αναφορικά με το 234ο γκολ του ο Βαζέχα.

Όσο για το αν μπορεί κάποιος να επαναλάβει τέτοιο επίτευγμα στην σημερινή εποχή, σχολίασε: «Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά είναι δύσκολο λόγω της σημερινής εποχής να πετύχει κάποιος παίκτης κάτι ανάλογο γιατί δεν μπορεί τώρα να μείνει εύκολα κάποιος για 15 χρόνια όπως έμεινα εγώ σε μια ομάδα».

Τέλος, ο Κριστόφ Βαζέχα ανέφερε ότι: «Θέλω να προσθέσω ότι όλα αυτά τα χρόνια, για να πετύχω αυτά τα ρεκόρ και να βάλω τόσα γκολ είχα και τους κατάλληλους συνεργάτες. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου και μπορώ να πω ότι το ρεκόρ αυτό δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλου του Παναθηναϊκού».

onsports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...