Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Ουντινέζε θέλει Βιεϊρίνια

Η Ουντινέζε παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Πορτογάλο άσο του ΠΑΟΚ και έχει αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της για να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσεζ. Σύντομα η επίσημη πρόταση.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ενημερώθηκε από μάνατζερ που δρα εκ μέρους των Ιταλών και του μετέφερε ότι η Ουντινέζε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και πως έχει αποφασίσει να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Τον παίκτη τον έχει παρακολουθήσει από κοντά άνθρωπος της ιταλικής ομάδας σε περισσότερα από δέκα παιχνίδια και η έκθεσή του έφτασε στη διοίκηση της Ουντινέζε, η οποία ενημέρωσε συγκεκριμένο μάνατζερ να επικοινωνήσει με τον ΠΑΟΚ και να τον ενημερώσει για τις προθέσεις της.

Η πρόταση που μεταφέρθηκε στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται κάτω από τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, αφού από το ποσό αυτό στα «ασπρόμαυρα» ταμεία θα μπει το 70% περίπου, μια και το υπόλοιπο ποσοστό το καρπώνεται η Πόρτο που διατηρεί ποσοστά από τα δικαιώματα του παίκτη.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...