Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα σχέδια της ΝΕΤ για τον τελικό του Champions League

Η αντίστροφη μέτρηση για την στέψη του πρωταθλητή Ευρώπης στο ποδόσφαιρο έχει αρχίσει  και η ΕΡΤ θα είναι παρούσα στον τελικό του Champions League, το Σάββατο 28 Μαΐου. Με την Μπαρτσελόνα εναντίον  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ναό του ποδοσφαίρου, το θρυλικό Wembley.

Την Τρίτη 23 Μαΐου η αθλητική εκπομπή Champions NET που θα παρουσιάσουν ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος και ο Μάνος Σταραμόπουλος, θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα για τη μεγάλη στιγμή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η βραδιά του τελικού, το Σάββατο 28 Μαΐου, θα αρχίσει στις 20.00 με την εκπομπή CHAMPIONS ΝΕΤ που θα περιλαμβάνει αφιερώματα στις δυο ομάδες, ενώ με απευθείας συνδέσεις θα μεταφερθεί η ατμόσφαιρα από το Wembley του Λονδίνου, με καλεσμένους που θα έχουν οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ. Στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής ο Ιωσήφ Νικολάου και ο Μανώλης Δράκος θα φιλοξενήσουν τον προπονητή της εθνικής ομάδας Φερνάντο Σάντος.

Στις 21.45 θα αρχίσει η απευθείας μετάδοση του τελικού από τη ΝΕΤ. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την  ΕΡΤ HD στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια. Τη περιγραφή του αγώνα θα κάνουν ο Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος και ο Γιώργος Χαικάλης.

Μετά τον τελικό θα ακολουθήσει η εκπομπή Champions Net που θα μεταδώσει την στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δηλώσεις και παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά ενώ θα υπάρχουν και αφιερώματα σε όλους τους τελικούς του Champions League.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...